REZERVIRAJ POSVET
0

DRVONA - ker imamo radi les

Naše podjetje se ukvarja z lepoto lesa v vseh oblikah. Iz naše bogate ponudbe boste našli produkte in rešitve zase tako končni kupci, kot tudi obrtniki, ki les in njegove produkte uporabljate pri vsakdanjem delu.

Če iščete nove talne obloge (parket, laminat, vinil, ladijski pod...), stenske obloge, notranja ter zunanja vrata in kljuke z možnostjo montaže, terasne deske, lesne pelete za kurjavo ... boste pri nas zagotovo našli ustrezen produkt zase.

Tudi če ste "sam svoj mojster", mizar ali gradbinec, boste našli velik izbor izdelkov iz lesa in drugih materialov za vse svoje potrebe (iverne plošče - surove ali oplemenitene, MDF plošče, lakiran mediapan, ultrapase, lepljene plošče, različni leseni elementi, masivne letvice in palice, vezane plošče, OSB plošče, tramove, ladijski pod, opaže, brune, opažne plošče,…).

In če ste navdušeni nad priljubljenimi "glamping" šotori, imamo tudi za vas krasne rešitve.

Ukvarjamo se tudi z ureditvijo celotnih ambientov, izmere, izrisi, izdelava pohištva po meri. Delamo na različnih projektih opremljanja klinik, hotelov, apartmajev in zasebnih hiš.

Več podrobnosti lahko najdete tudi na www.drvona.hr ali nas preprosto obiščite.

Prodajno svetovalni salon:
DRVONA, BTC NM -HALA C
Ljubljanska cesta 32, 8000 NM
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
© drvona.si 2021 | izdelava: ETREND
×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
SKRIJ KOŠARICO