REZERVIRAJ POSVET
0

KAHRS vinilne talne obloge

KAHRS vinil

Oblikovane da trajajo

Luksuzne ploščice Kährs temeljijo na inovativnem dizajnu in sodobni tehnologiji tal. Rezultat je vrsta luksuznih vinilnih tal, ki so videti kot les ali kamen, vendar ponujajo maksimalno trpežnost in dolgo življenjsko dobo. So odporne proti praskam in udrtinam, enostavne za vzdrževanje, pa tudi za namestitev.

Največja trajnost

Luksuzne talne plošče so izdelana tako, da zagotavljajo odlično vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Zaradi keramične prevleke je površina odporna na praske in vdrtine, vodoodporen material pa preprečuje, da bi razlitje tekočine pustilo kakršne koli trajne posledice oz. poškodbo.

Naravna lepota v različnih izgledih

Številni modeli lesa in kamna, od svetlih do temnih, so odlični primeri močne švedske oblikovalske tradicije, za katero je značilna brezčasna, a sodobna eleganca. Ponujajo neskončne možnosti izbire, mešanja in ujemanja za vsak prostor vašega doma.

Lahko namestitev

Luksuzne talne plošče smo izdelali za enostavno postavitev , tako da boste to lahko naredili tudi sami. Ploščice in deske v formatu Click se zaklenejo skupaj s sistemom 5G Click, kar zagotavlja odlično stabilnost skupaj s trdim jedrom. V plošče je vgrajena protizvočna izolacija,  ki prispeva k temu, da vaš dom postane oaza miru. Ta tla so prav tako idealna za kombiniranje s sistemi talnega ogrevanja - tako da vašemu domu nudijo še več udobja. Dry Back plošče in deske lepimo na površino tal.

Varna in zdrava

Naš dom je tam, kjer živimo, dihamo, spimo in kjer odraščajo naši otroci. Seveda želimo, da naše notranje okolje spodbuja tako zdravje kot tudi vsakodnevno udobje in zdravje. Zato so talne plošče naredili brez ftalatov. Modeli v formatu Click imajo vgrajen sistem za zmanjševanje zvoka, prav tako pa so tudi mehki za hojo ali igranje.

Lahko čiščenje

Tla zahtevajo minimalno vzdrževanje. Keramična prevleka zagotavlja gladko površino, ki jo je enostavno očistiti z mokro krpo in običajnimi čistilnimi sredstvi. Premaz tudi naredi tla odporna na vsakodnevno obrabo in preprečuje, da bi se tla umazala z umazanijo in umazanijo.
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
© drvona.si 2023 | izdelava: ETREND
×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
SKRIJ KOŠARICO