REZERVIRAJ POSVET
0

Laminatni pod EGGER HOME AQUA + CLASSIC Creston hrast naraven EHL106

Laminatni pod EGGER HOME AQUA + CLASSIC Creston hrast naraven EHL106

Šifra artikla: EHL106
57,65 €
Cena za m2: 28,90 €

Izdelka ne dostavljamo po pošti
Ob naročilu izdelka je možen samo osebni prevzem.

Dimenzija: 1292 x 193 mm
Debelina: 8 mm
Razred obrabe: 32
Posneti robovi: 4
Waterguard: Vlago odporni do 72 ur
Format: CLASSIC - Klasična talna plošča
Pakiranje: 1,9948 m2

EGGER laminatni pod v klasični optiki lesenih desk za vlažne prostore
Razgiban lesni vzorec tega hrastovega dekorja poskrbi za dodatno naravno pojavnost.

Vaše prednosti
  • Vlagoodporni do 72 ur, kar omogočata posebna konstrukcija Aqua+ nosilnih plošč in CLIC it! sistem za polaganje
  • Popolna izbira za kuhinje, kopalnice in hodnike ter poslovne prostore s povečanimi zahtevami glede čiščenja - podi se zelo enostavno čistijo, tudi s parnim čistilnikom
  • Fleksibilno polaganje s sistemom CLIC it! z lepljenjem ali brez njega
Za udobne dnevne sobe, puristična loft stanovanja, rustikalne jedilnice in vabljive hotelske sobe so laminatni podi ena izmed najpriljubljenejših rešitev. Ponujajo zelo številne in različne možnosti uporabe. Številni in različni avtentični dekorji, trendni videz masivnega lesa ter skandinavska lahkotnost skupaj z eleganco in popolnim dizajnom. Za vsak prostor in za kakršnekoli oblikovalske zahteve boste pri nas našli primeren pod. Poleg številnih različnih dekorjev se naši laminatni podi ponašajo z zelo kakovostno izdelavo in veliko mero funkcionalnosti. So trpežni, enostavni za vzdrževanje, fleksibilni in se hitro položijo. Vse to ob zelo dobrem razmerju med ceno in zmogljivostjo. Kakovost naših laminatnih podov vas bo razveseljevala na vsakem koraku.

Zbogom, hladne ploščice. Izberite trajnostno izdelan pod, ki ga je mogoče enostavno položiti. Naši laminatni podi s posebno Aqua+ tehnologijo zanesljivo ščitijo proti vlagi. Vlagoodporna Aqua+ nosilna plošča je razlog, da so podi idealna izbira za kopalnice, kuhinje, hodnike ter seveda tudi poslovne prostore s povečanimi zahtevami glede čiščenja. Naši Aqua+ laminatni podi se čistijo zelo enostavno, tudi s parnimi čistilniki.

Poglejte tudi

Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
© drvona.si 2023 | izdelava: ETREND
×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
SKRIJ KOŠARICO