REZERVIRAJ POSVET
0

Masivne lepljene lesne plošče

PRILAGODLJIVO, OBNOVLJIVO IN TRAJNOSTNO
Masivne lepljene lesne plošče

Masivne lepljene lesne plošče se uporabljajo za izdelavo vrat, kot notranje podporne plošče za obloge zidov in stropov, pa tudi v gradnji kot konstrukcijske plošče, obloge zunanjih površin - zaščiteno pred zunanjimi vremenskimi vplivi, podložne talne plošče in stopnice. Pri izdelavi pohištva se uporabljajo kot delovne plošče, mizne plošče, pa tudi za izdelavo kuhinj. Dobavljivi so različni formati, debeline, kakovostni razredi in obdelave.

Za lepljene lesne plošče veljajo izredne mehanske lastnosti saj povečuje nosilnost in preprečuje cepitev v smeri pravokotno na lesena vlakna, poleg tega pa zagotavlja dimenzijsko stabilnost plošč, kar pomeni, da obnašanje lesa v različnih pogojih (krčenje, nabrekanje) zmanjša na zanemarljivo vrednost.
Masivne križno lepljene lesene plošče imajo tudi bistveno višjo požarno odpornost, kot jo običajno pripisujemo lesenim konstrukcijskim elementom.

Ker je lesne plošče enostavno reciklirati, tudi dolgoročno ne obremenjujejo okolja, ampak predstavljajo le eno fazo v življenjskem ciklu lesa.

Poglej izdelke

 
Naložbo (Vavčer za digitalni marketing izdelava spletne strani, spletne trgovine in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
© drvona.si 2024 | izdelava: ETREND
×

KOŠARICA

NA BLAGAJNO
SKRIJ KOŠARICO